6255 3030 post@norskvann.no

Gjev pris til Magnar Sekse

8. sep, 2021 | Prisutdelinger

-Prisen for den mest aktive personen i 2021 går til Magnar Sekse. Han får prisen for sitt langvarige og utrettelige arbeid til det beste for Bergens innbyggere, men også for bransjens utvikling nasjonalt. Gratulerer!

Det kunne direktør Thomas Breen avsløre under Norsk Vanns årskonferanse tirsdag.

Breen trakk frem noen av de viktigste momentene i begrunnelsen for tildelingen av prisen «Mest aktive person 2021» til fagdirektøren i vann- og avløpsetaten i Bergen kommune.

-Sekse har en klok og rolig væremåte, som også kommer til uttrykk i hans lederskap. Han har gjennom årene stått i mange tøffe prosesser, med store saker som også har medført betydelig trykk fra både media og politisk hold, sa Breen.

Sekse har også vært opptatt av at hans medarbeidere skal engasjere seg i Norsk Vann sitt arbeid, gjennom deltakelse i styrer, komiteer og styringsgrupper. Målet har vært å bidra til bransjens utvikling, samt kompetanseheving. Sekse har tatt sin del av ansvaret og sittet i Vannkomiteen og Samfunnskomiteen, vært i programkomiteen for NORDIWA-konferanser og sammen med sine medarbeidere arrangert en prikkfri NORDIWA-konferanse i 2015. Han har også vært leder for nasjonalkomiteen IWA siden 2010 og har representert Norge i IWAs generalforsamling.

-Tusen hjertelig takk, det var veldig uventet, sa en stolt Magnar Sekse. Dette setter jeg veldig stor pris på.

 

-Det har vært en fryd å være med i Norsk Vann, NORVAR før det. Jeg prøver alltid å si ja til ting jeg blir spurt om å være med på, som vil være nyttig for bransjen og oss alle som er opptatt av å levere godt vann og godt miljø til innbyggerne våre.

 

-Det å snakke sammen, å forstå hverandres litt forskjellige problemer, er veldig nyttig. Jeg håper vi klarer å bli enda bedre på innovasjon. Vi må også dra flere unge, dyktige folk inn i bransjen, som kan være framtiden når en del av oss begynner å nærme seg fortiden, sa han med et smil.

Foto © Odd Borgestrand

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Foreslå kandidater til prisutdelinger!

Foreslå kandidater til prisutdelinger!

Norsk Vann skal i 2022 for syvende gang dele ut priser til de medlemmene som har jobbet best med omdømmebygging og bærekraft. Prisene deles ut på festmiddagen under Norsk Vanns Årskonferanse som arrangeres 6. september i Drammen. Alle kan sende inn forslag på...

les mer
Våler kommune fikk Omdømmeprisen

Våler kommune fikk Omdømmeprisen

Våler kommune i Østfold er tildelt Norsk Vanns Omdømmepris for 2021. Det er godt gjort av en liten kommune, med få medarbeidere innen vann og avløp! - Med tanke på at vann- og avløpsavdelingen i kommunen består av en VA-ingeniør og to driftsoperatører som jobber med...

les mer
Bærekraftprisen til Bergen kommune

Bærekraftprisen til Bergen kommune

Bergen kommunes vann- og avløpsvirksomhet er best på bærekraft i vannbransjen. Dermed stikker de av med Norsk Vann sin Bærekraftpris for 2021. Foto (© Odd Borgestrand) viser fra venstre, Thomas Breen, Magnar Sekse og Thor Haakon Bakke Fagdirektør Magnar Sekse og byråd...

les mer
Sigurd Grande tildelt prisen for mest aktive person

Sigurd Grande tildelt prisen for mest aktive person

Norsk Vanns pris "Mest aktive person" i perioden 2019/2020 er tildelt Sigurd Grande, avdelingssjef i Vann- og avløpsetaten, Oslo kommune. "Årets prisvinner har markert seg som en svært aktiv og positiv person over mange år, er et oppkomme av ideer, og har en utstrakt...

les mer