6255 3030 post@norskvann.no

Gjev pris til Magnar Sekse

8. sep, 2021 | Prisutdelinger

-Prisen for den mest aktive personen i 2021 går til Magnar Sekse. Han får prisen for sitt langvarige og utrettelige arbeid til det beste for Bergens innbyggere, men også for bransjens utvikling nasjonalt. Gratulerer!

Det kunne direktør Thomas Breen avsløre under Norsk Vanns årskonferanse tirsdag.

Breen trakk frem noen av de viktigste momentene i begrunnelsen for tildelingen av prisen «Mest aktive person 2021» til fagdirektøren i vann- og avløpsetaten i Bergen kommune.

-Sekse har en klok og rolig væremåte, som også kommer til uttrykk i hans lederskap. Han har gjennom årene stått i mange tøffe prosesser, med store saker som også har medført betydelig trykk fra både media og politisk hold, sa Breen.

Sekse har også vært opptatt av at hans medarbeidere skal engasjere seg i Norsk Vann sitt arbeid, gjennom deltakelse i styrer, komiteer og styringsgrupper. Målet har vært å bidra til bransjens utvikling, samt kompetanseheving. Sekse har tatt sin del av ansvaret og sittet i Vannkomiteen og Samfunnskomiteen, vært i programkomiteen for NORDIWA-konferanser og sammen med sine medarbeidere arrangert en prikkfri NORDIWA-konferanse i 2015. Han har også vært leder for nasjonalkomiteen IWA siden 2010 og har representert Norge i IWAs generalforsamling.

-Tusen hjertelig takk, det var veldig uventet, sa en stolt Magnar Sekse. Dette setter jeg veldig stor pris på.

 

-Det har vært en fryd å være med i Norsk Vann, NORVAR før det. Jeg prøver alltid å si ja til ting jeg blir spurt om å være med på, som vil være nyttig for bransjen og oss alle som er opptatt av å levere godt vann og godt miljø til innbyggerne våre.

 

-Det å snakke sammen, å forstå hverandres litt forskjellige problemer, er veldig nyttig. Jeg håper vi klarer å bli enda bedre på innovasjon. Vi må også dra flere unge, dyktige folk inn i bransjen, som kan være framtiden når en del av oss begynner å nærme seg fortiden, sa han med et smil.

Foto © Odd Borgestrand

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Prisdryss på årskonferansen i Stavanger

Prisdryss på årskonferansen i Stavanger

Norsk vannbransje er i disse dager samlet i Stavanger til Norsk Vanns årskonferanse. Nærmere 240 deltakere fra hele landet tar del i to fulle konferansedager fullspekket med ny kunnskap, nye bekjentskaper og gode diskusjoner.  Til begivenhetene hører det med...

les mer
Stord og Vossevangen vassverk til topps

Stord og Vossevangen vassverk til topps

I dagens semifinale i konkurransen «Norges beste drikkevann» var det Stord vassverk fra Stord kommune og Vossevangen vassverk i Voss kommune som stakk av med seieren i klassene for hhv. overflatekilder og grunnvannskilder. På bildet: Stolte vinnere. Fra venstre Ronny...

les mer
Klepp er Årets bedreVANN-kommune 2021!

Klepp er Årets bedreVANN-kommune 2021!

Foto: Odd Borgestrand På tampen av Årskonferansens første dag var det nok en pris som skulle deles ut. Norsk Vanns egen benchmarkingsordning, bedreVANN, kårer hvert år Årets bedreVANN-kommune, og denne gang gikk prisen til Klepp kommune. Kommunen er årets kommune...

les mer