6255 3030 post@norskvann.no

Møt oss på Arendalsuka!

27. jun, 2024 | Arrangement, Interessesaker, Samfunnsutvikling

Norsk Vann sin stand, som vi har et utmerket samarbeid med Arendal kommune om, er sannsynligvis Arendalsukas best besøkte. I alle fall om været slår til!

Årets demokratifestival i Arendal arrangeres fra 12. til 16. august. Norsk Vann er på plass med stand utenfor rådhuset hele uka, med utdeling av populære drikkeflasker og velsmakende kommunalt Arendals-vann. Ta gjerne turen innom og slå av en prat om vann – samfunnets desidert viktigste ressurs!

Debatt med klima- og miljøministeren

Norsk Vann inviterer i år til debatt om det reviderte avløpsdirektivet, som vil få stor innvirkning både for vannbransjen og samfunnet. Vi spør rett og slett: «Vil revidert avløpsdirektiv forsterke fraflytting og bidra til økt sentralisering i norske kommuner?»

Vi har fått med oss klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen til å debattere temaet. I tillegg til direktøren i Norsk Vann, Ragnhild Aalstad, kan vi skilte med følgende paneldeltakere:

  • Anne Kristine Linnestad, stortingsrepresentant (H),
  • Aud Hove, 2. nestleder KS
  • Morten Andreas Meyer, generalsekretær i Huseierne
  • Liv Kari Hansteen, adm. direktør i Rådgivende Ingeniørers Forening
  • Eirik Rismyhr, daglig leder i MIRA IKS

Debatten finner sted i Arendal kino, sal 3, torsdag 15. august kl 1045-1130. Arrangementet vil bli strømmet direkte, og med mulighet for å se det i opptak. Lenke annonseres uken før.

Mer om arrangementet finner du her 

Andre arrangementer

Norsk Vann er også medarrangør på to andre debatter.

Sammen med Leverandørutviklingsprogrammet (LUP) inviterer vi til en samtale under overskriften «Tidenes avløpssatsing – fremtidens renseanlegg i Norge».

Arrangementet finner sted på MØR biffhus, tirsdag 13. august kl 0830 – 0915.

Les mer om arrangementet her

Sammen med Norsk Kommunalteknisk Forening (NKF), KS og Samfunnsbedriftene inviterer vi til diskusjonen «Hvordan kan vi drømme om å nå klimamålene i 2030, når vi mangler klimaingeniører i norske kommuner?»

Dette arrangementet finner sted i 2. etasje i bygget til Baker Jørgensen, torsdag 15. august kl 0830 – 0920.

Les mer om temaet og deltakerne her

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

NORDIWA vannforsyning arrangeres i København 18. – 20. september. Program for konferansen er nå lagt ut. Meld deg på innen 30. juni for «Early bird» pris. DANVA, FIWA, Norsk Vann, Samorka og Svenskt Vatten inviterer til Nordisk drikkevannskonferanse, NORDIWA, i...

les mer
Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse arrangeres 31. oktober i Oslo. I år er temaene effektiv og fremtidsrettet fornyelse av vanninfrastruktur og innovative løsninger for å møte nye krav på avløpsområdet. Har du forslag til prosjekter som bør presenteres på konferansen,...

les mer