6255 3030 post@norskvann.no

Norsk Vanns årskonferanse 2024: Strategisk samarbeid som løsning

14. jun, 2024 | Arrangement

Norsk Vanns årskonferanse arrangeres 3.-4. september på Scandic Havet hotell i Bodø. Husk Early Bird-påmelding innen 1. juli for rabattert pris!

Etter at første del av årskonferanseprogrammet dag 1 har tatt oss gjennom en oversikt og fordypning i de nye rammebetingelsene som vil prege vannbransjen de nærmeste årene, så skal vi mot slutten av dag 1 ha en kort del om hvordan strategisk samarbeid kan være løsningen for det nye utfordringsbildet bransjen skal løse.

Simen Pedersen, partner i Menon Economics, skal gi en presentasjon av deres nyeste rapport om interkommunale samarbeid på avløpsområdet. Denne rapporten ble bestilt av Miljødirektoratet. Rapporten tar utgangspunkt i samarbeid om avløp i Oslofjordområdet, men har overføringsverdi også til andre deler av landet. I innledningen på Årskonferansen vil mye handle om hvilke barrierer kommunene opplever for å få til et godt interkommunalt samarbeid, og hva som kan være løsningene for å få det til.
Du kan laste ned rapporten her.

Driftsassistansene er viktig i mange fylker. Disse er ulikt organisert og har ulikt innhold på hva de tilbyr eierkommunene sine. Her er det mange muligheter til å øke det strategiske og praktiske samarbeidet mellom kommuner. Vi har invitert ny daglig leder i Vann Vest AS (driftsassistansen for Vestland fylke), Marianne R. Kramer, for å fortelle om hvordan de jobber med kommunesamarbeid og litt om historien bak Vann Vest og hvordan dette samarbeidet ble til. Innledningen vil kanskje gi gode tips og inspirasjon til andre kommuner.

Om programmet

For de som ankommer hotellet dagen før, 2. september, tilbyr vi felles middag på hotellet kl. 19.30 for de som ønsker det. Faglig program dag 1 er fra kl. 9-16. Etter fagprogrammet arrangeres årsmøte kl. 16.30-17.30, med påfølgende konferansemiddag 19.30. Dag 2, 4. september, starter 8.30 og avsluttes kl. 15. Her kan du som et alternativ til oppsatt program delta på befaring til to av Bodøs viktigste anlegg; Heggemoen vannbehandlingsanlegg og fjellhallen i Hunstadlia.

Påmelding

Husk å melde deg på innen 1. juli for Early Bird pris!
Påmeldingsfrist for fysisk deltakelse på konferansen er 23. august, mens påmeldingsfrist for digital deltakelse er 30. august.
Meld deg på her.

Hotell

Hotell bestilles og betales av den enkelte deltaker, med bookingkode: BNOR010924
Merk at rommene må bestilles før 19. juli 2024

Prisene vi har avtalt er 1450 kr for enkeltrom og 1650 kr for dobbeltrom. Prisene gjelder en natt og inkluderer frokost og mva.

Rom kan også bestilles på telefon: 23 15 50 00

Velkommen til Bodø!

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

NORDIWA vannforsyning arrangeres i København 18. – 20. september. Program for konferansen er nå lagt ut. Meld deg på innen 30. juni for «Early bird» pris. DANVA, FIWA, Norsk Vann, Samorka og Svenskt Vatten inviterer til Nordisk drikkevannskonferanse, NORDIWA, i...

les mer
Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse arrangeres 31. oktober i Oslo. I år er temaene effektiv og fremtidsrettet fornyelse av vanninfrastruktur og innovative løsninger for å møte nye krav på avløpsområdet. Har du forslag til prosjekter som bør presenteres på konferansen,...

les mer
Ledningsnett som tema på fagtreff

Ledningsnett som tema på fagtreff

Norsk Vann inviterer til fagtreff 14.-15. mars på Gardermoen med massevis av faglig påfyll og sosialt samvær. Vi tilbyr også alle parallellene digitalt. På parallell B, dag 1 av fagtreffet, er hovedtemaet "Ledningsnett". Vi går inn på ledningsfornyelse, hvor vi blant...

les mer
Digitalisering på årets Fagtreff

Digitalisering på årets Fagtreff

Norsk Vann inviterer til samling over to dager på Gardermoen 14.-15. mars med massevis av faglig påfyll og sosialt samvær. Vi tilbyr også alle parallellene digitalt. Påmelding og program finner du her. På parallell B på dag 2 av fagtreffet er hovedtema...

les mer