6255 3030 post@norskvann.no

traineeVANN – vi trenger DIN bedrift med på laget!

29. sep, 2021 | Rekruttering

traineeVANN starter oppkjøring mot kull 8, traineeperioden 2022-2024. For å gi disse traineene et bredt tilbud trenger vi flere VA-bedrifter med på laget.

Bedriftene tilbyr et 8 måneders løp tilpasset utfordringer og arbeidsoppgaver bedriften besitter. Sammen med to andre bedrifter danner bedriften et 2-årig løp for en trainee med bachelor eller masterbakgrunn. Bedriftene deltar aktivt i utplukkingen av kandidatene til sitt løp, deriblant gjennomføring av intervju. Bedriften betaler lønn etter felles mal og får støtte og oppfølging fra Norsk Vann.

Vi trenger bedriftene på plass innen midten av oktober slik at vi er klare for søknadsprosessen som starter i november. Intervju og opptaksdag med kandidatene skjer i januar og oppstart for nytt traineekull er 1. september.

For mer informasjon se vår hjemmeside trainevann.no

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Relaterte nyhetssaker

Vinusha er trainee i Hias – Liker at det skjer mye!

Vinusha er trainee i Hias – Liker at det skjer mye!

- Det er gøy at det skjer så mye her! Det er jo ikke hvert år det bygges nytt vannbehandlingsanlegg samtidig som renseanlegget bygges om, sier Vinusha Pulendran, som er trainee i traineeVANN, Norsk Vanns traineeordning. - Selv om jeg ikke er direkte involvert i de...

les mer