6255 3030 post@norskvann.no

Lyser ut 10 traineestillinger

6. okt, 2023 | Aktuelt - jobb med vann, Pressemelding, Rekruttering

Norsk Vann lyser i disse dager ut 10 stillinger i traineeVANN. Kullet, som er nr 10 i rekken, vil starte i sine traineestillinger i september neste år.

Søknadsfristen er 26. oktober, så vet dere om noen som kunne tenke seg en knallstart på karrieren i vannbransjen er det bare å tipse!

TraineeVANN er et landsdekkende traineeprogram innen vann og miljøteknikk. Vi tilbyr et 24 måneders program med inntil 3 forskjellige bedrifter, kulturer og muligheter. Programmet er en ypperlig mulighet til å skaffe seg en bred kompetanse innenfor vannbransjen.

10 traineeløp

Vi har følgende stillinger / traineeløp for perioden 2024 – 2026 som nå lyses ut:

Agder: Kristiansand kommune og Arendal kommune

Rogaland: Sandnes kommune, Ivar IKS og Stavanger kommune

Rogaland: Stavanger kommune

Vestland: ØyVAR as og Bergen Vann

Akershus/Buskerud: Drammen kommune, Lier VA KF og Glitrevannverket IKS

Akershus/Buskerud: Bærum kommune, Asker kommune og Drammen kommune

Akershus/Østfold: Grimsrud entreprenør, Sweco Østfold og Nasjonalt senter for vanninfrastruktur

Østfold: Indre Østfold kommune, Driftsassistansen i Viken og Våler kommune

Innlandet: Hias og Norsk Vann

Trøndelag: Melhus kommune, Trondheim kommune og Nordic Water

I søkeprosessen får kandidatene mulighet til å angi om de søker på én, flere eller alle stillingene. Traineebedriftene får så være med på prosessen med å velge ut søkere til sine løp. 

Oslo VAV med egen traineeordning

Vi slår i samme slengen et slag for Oslo VAV sin traineeordning, som også har lyst ut to stillinger:

1)  Trainee innen optimalisering av vannbehandling. I denne stillingen vil du i hovedsak få opplæring i våre eksisterende prosessanlegg for vannbehandling og avløpsrensing, og formålet er at du skal få kompetansen du trenger for å bidra til at vi får det beste ut av det nye anlegget på Huseby.   

2) Trainee innen optimalisering av vanndistribusjon. Drikkevannet til Oslo by distribueres gjennom et sinnrikt system av over 1500 km vannledninger, høydebasseng, trykksoner, pumpestasjoner osv. Nå bygges også et nytt stamnett som skal forsyne eksisterende ledningsnett med vann fra Huseby-anlegget. I denne stillingen trenger vi deg som har en definert forkjærlighet for hydraulikk og ledningsteknikk. En som kan tenke seg å bli ekspert på hver krik og krok av Oslos viktigste infrastruktur.

Se utlysningen fra trainee VAV her

Ingrid
Kontaktperson:

Ingrid Holøyen Skjærbakken 

Tlf.: 901 71 452

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk fortsetter sin webinarserie utover våren. Fredag 9. februar er temaet «bransjens behov for utdanning og kompetanse», og du får høre om OsloMet sin nye masterutdanning og FoU-prosjekter. Fredagen etter, den 16. februar, er temaet «Muligheter med nytt...

les mer
VA-yngres årsseminar i Ålesund

VA-yngres årsseminar i Ålesund

VA-yngre har åpnet for påmeldingen til sitt årsseminar i Ålesund 24.-25. april. Seminaret har fått tittelen «Rise of the machines» med digitalisering som en rød tråd. Tradisjonen tro blir det spennende foredrag, kulturell mingling, nye venner og kunnskapsrike...

les mer
Bli traineebedrift? En unik mulighet for bransjen

Bli traineebedrift? En unik mulighet for bransjen

I høst hadde traineeVANN opptak til kull 10. Ni traineer har takket ja til å være vannbransjens neste traineekull og være med i spennende løp i Trøndelag, Vestland, Rogaland, Agder, Buskerud, Akershus og Østfold. traineeVANN ser frem til å vise vannbransjen flere...

les mer