6255 3030 post@norskvann.no

Vannberedskaps-konferansen 2023

6. des, 2022 | Arrangement, Sikkerhet og beredskap

Norsk Vann, i samarbeid med fag- og forskningsmiljøet knyttet til beredskap og krisehåndtering ved Høgskolen i Innlandet, inviterer til Vannberedskapskonferansen 2023 på Hamar 9. – 10. mai.

Konferansen vil ta for seg aktuelle problemstillinger og utfordringer innen beredskap og krisehåndtering knyttet til vannbransjen.

Formålet med konferansen er å rette søkelyset mot vann- og avløpstjenestene som noen av våre aller mest kritiske funksjoner i samfunnet. Vi ønsker å samle de som arbeider med beredskap i vannbransjen og de som har en beredskapsrelatert rolle inn mot bransjen, og legge til rette for kompetanseheving, erfaringsutveksling og nettverksbygging.

Vi jobber nå med å få på plass endelig program og regner med å kunne presentere det tidlig i februar. Når programmet er klart åpner vi også for påmelding.

Konferansen er lagt til Scandic Hotel på Hamar, der vi også legger til rette for utstillere.
Det blir også mulig å følge konferansen digitalt.

Sett av dagene 9. – 10. mai til noe av det viktigste vi kan gjøre i en urolig verden; bli flinkere til å redusere sårbarhet gjennom fokus på beredskap og krisehåndtering!

Kjetil Furuberg

Kontaktperson:

Kjetil Furuberg
Avdelingsleder vanntjenester

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

NORDIWA vannforsyning arrangeres i København 18. – 20. september. Program for konferansen er nå lagt ut. Meld deg på innen 30. juni for «Early bird» pris. DANVA, FIWA, Norsk Vann, Samorka og Svenskt Vatten inviterer til Nordisk drikkevannskonferanse, NORDIWA, i...

les mer
Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse 2024

Vannbransjens innovasjonskonferanse arrangeres 31. oktober i Oslo. I år er temaene effektiv og fremtidsrettet fornyelse av vanninfrastruktur og innovative løsninger for å møte nye krav på avløpsområdet. Har du forslag til prosjekter som bør presenteres på konferansen,...

les mer