6255 3030 post@norskvann.no

Velkommen til Norsk Vanns årskonferanse i Bodø!

21. mai, 2024 | Arrangement, Avløp, Samfunnsutvikling, Vann

Norsk Vann inviterer deg til en unik opplevelse i Bodø – den spennende kulturhovedstaden for 2024. Bli med på årets viktigste møteplass for vannbransjen 3.-4. september på det ikoniske Scandic Havet hotell med panoramautsikt over Lofotveggen. Meld deg på her!

Norsk Vanns årskonferanse er en viktig møteplass for alle som er opptatt av vannfaget og vannbransjens rammebetingelser og utvikling. Her vil du bli oppdatert på siste nytt, og du kan utveksle ideer og erfaringer med kollegaer fra hele landet. Konferansen vil som vanlig gjennomføres som en kombinert fysisk og digital samling, enten du velger å være sammen med oss i Bodø eller om det passer bedre å følge konferansen hjemmefra. Alle deltakere vil få anledning til å stille spørsmål til scena via menti. Underveis blir det sofaprat med foredragsholdere.

Dag 1 består i år av én sesjon. På dag 2 tilbys to sesjoner, en på hotellet i tillegg til en befaring til Heggemoen vannbehandlingsanlegg og Hunstadlia. For de som ankommer dagen i forveien inviterer vi til en felles middag på hotellet 2. september.

Konferansedag 1 – tirsdag 3. september

På dag 1 av årskonferansen ønskes vi velkommen av Anna Maria Aursund, styreleder i Norsk Vann, Ragnhild Aalstad, direktør i Norsk Vann samt en representant for vertskommune Bodø. Temaene for denne dagen vil være «Nye rammebetingelser—hva betyr dette for kommunene» og «Strategisk samarbeid».

Tradisjonen tro blir det årsmøte etter konferanseprogrammet, før vi samles til felles middag. Her blir det god mat, mingling og utdeling av priser. I løpet av konferansen skal prisene Mest aktive organisasjon, Mest aktive person, Årets bedreVANN-kommune, Omdømmeprisen og Bærekraftprisen deles ut. Vi er så heldige å ha fått med oss Lars Bremnes som underholder på middagen. Lars Bremnes er en musiker og låtskriver fra Svolvær og har vunnet spellemannsprisen to ganger i tillegg til prøysenprisen for sine melodier og viser.

Konferansedag 2 – onsdag 4. september

Dag 2 av årskonferansen har temaene «Et robust samfunn—hva forventes av vannbransjen» med undertemaene «Sikkerhet og beredskap», «Nasjonalt og europeisk», «Digital sikkerhet», temaet «Overvann» samt «Produkter og tilbud fra Norsk Vann».

Som et alternativ dag 2 kan du delta på befaring til to av Bodøs viktigste anlegg; Heggemoen vannbehandlingsanlegg og fjellhallen i Hunstadlia.

Fullstendig program er underveis.

Påmelding

Vi har early-bird-påmelding innen 1. juli som gir deg rabattert pris.
Påmeldingsfrist for fysisk deltakelse på konferansen er 23. august, mens påmeldingsfrist for digital deltakelse er 30. august.

Velkommen til Bodø!

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Miljøgifter avsløres i avløpsslam

Miljøgifter avsløres i avløpsslam

De finnes i produkter vi vasker oss med, i klærne våre, i parfymen din og i elektriske artikler vi omgir oss med. Miljøgifter finnes til og med i flasker vi drikker av, i matemballasje og kan oppstå når vi griller og steker maten vår. For å nevne noe. For ingen har...

les mer
Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

Nordiwa 2024 – se program og meld deg på

NORDIWA vannforsyning arrangeres i København 18. – 20. september. Program for konferansen er nå lagt ut. Meld deg på innen 30. juni for «Early bird» pris. DANVA, FIWA, Norsk Vann, Samorka og Svenskt Vatten inviterer til Nordisk drikkevannskonferanse, NORDIWA, i...

les mer
Søk tilskudd til nitrogenfjerning fra avløpsrenseanlegg

Søk tilskudd til nitrogenfjerning fra avløpsrenseanlegg

Miljødirektoratet åpner for flere søknader om tilskudd til nitrogenfjerning fra avløpsrenseanlegg innenfor Oslofjordens nedbørsfelt innen 14. juni. For å bedre tilstanden i Oslofjorden, er det nødvendig å redusere tilførslene av nitrogen så raskt som mulig. Stortinget...

les mer