6255 3030 post@norskvann.no

Ny prosjektleder hos Norsk Vann

23. apr, 2024 | Ukategorisert

Norsk Vann har ansatt Kristin Jenssen Sola i et ettårig engasjement. Hun har lang erfaring fra ulike kommuner, og skal jobbe med ulike prosjekt for Norsk Vann.

Kristin er sivilingeniør i vann- og avløpsteknikk fra NMBU, og har i tillegg en PhD i fremmedvann, fra 2021, også den fra NMBU. Hun har tidligere jobbet i mange ulike kommuner, og også jobbet som rådgiver i noen år. Lengst erfaring har hun fra Asker kommune, hvor hun jobbet i 11 år. Hun kommer nå fra Drammen kommune.

Kristin har startet i Norsk Vann med et prosjekt som skal se på dimensjonering av reservevannforsyning. Videre skal hun gå i gang med prosjektet «Digital løsning for innrapportering av vann- og avløpsdata» og skal også jobbe med et prosjekt som ser på kompetansekrav for driftspersonell.

Vi ønsker Kristin velkommen!

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Har du forslag til kandidater?

Har du forslag til kandidater?

Har du forslag til kandidater til Norsk Vanns valgkomite, styre, og fagkomiteer? Valgkomiteen i Norsk Vann inviterer til å melde inn aktuelle kandidater til NorskVanns valgkomite, styre og fagkomiteer så snart som mulig, og senest innen 5. mai. Valgkomiteen består av:...

les mer