6255 3030 post@norskvann.no

EurEau «Innovation Sharing Platform»

17. nov, 2022 | Innovasjon

Ønsker du å diskutere innovative ideer og løsninger på vannbransjens utfordringer, med kollegaer fra Europa? Bli med i EurEaus nye interaktive diskusjonsforum. 25. november arrangeres webinar om utslipp av metan og lystgass fra renseanlegg.

Norsk Vann er medlem i EurEau, den europeiske paraplyorganisasjonen for nasjonale interesseorganisasjoner på vannområdet. EurEau er i gang med å etablere en plattform for diskusjon og deling av innovasjoner. Plattformen er åpen for alle andelseiere i Norsk Vann og forskningsmiljøer som dere samarbeider med.

Innovasjon dekker både tekniske løsninger, måter å løse oppgaver på og nye måter å tenke på. Som en start fokuserer EurEau på klimaendringer og avløpsvann. Dette blir utvidet de neste månedene, og brukerne kan foreslå aktuelle tema for plattformen.

Les mer her om hvordan du kan få tilgang til plattformen

25. november kl. 10.00 til 11.00 er det oppstarts-webinar om prosessutslipp (metan –CH4- og lystgass –N2O-) fra renseanlegg.

Se programmet her
Delta på webinaret via denne lenken

Meeting ID: 825 9343 7067

Passcode: 805643

 

Relaterte nyhetssaker

NoDig-konferansen 2021

NoDig-konferansen 2021

Det blir sterkt fokus på bærekraft under årets digitale NoDig-konferanse i regi av SSTT. «Grøftefritt for vårt bærekraftige samfunn» er overskriften for konferansen som arrangeres 20. oktober. NoDig-konferansen er et viktig treff for NoDig-bransjen i Sverige og Norge,...

les mer