6255 3030 post@norskvann.no

Ledningsnett som tema på fagtreff

26. jan, 2024 | Arrangement, Ledningsnett

Norsk Vann inviterer til fagtreff 14.-15. mars på Gardermoen med massevis av faglig påfyll og sosialt samvær. Vi tilbyr også alle parallellene digitalt.

På parallell B, dag 1 av fagtreffet, er hovedtemaet «Ledningsnett». Vi går inn på ledningsfornyelse, hvor vi blant annet presenterer et verktøy kommunene kan bruke til å planlegge ledningsfornyelsen. Dette verktøyet er til hjelp for å rehabilitere rett rør til rett tid. Videre skal vi se på noen smarte løsninger å ta med seg videre i planleggingen av rehabilitering.

Etter lunsj går vi over til Samspill i VA-prosjekter, hvor vi ser på gevinster og verdien av samarbeid. Vi avslutter dagen med fokus på avløp. En relativt ny norsk vannrapport om pumpeledninger for avløp på land og sjø vil bli presentert. Vi skal også gå nærmere inn på resipientundersøkelser i sammenheng med blant annet utslippstillatelser, vannkvalitet, og avslutter med hvordan forurenset overvann påvirker vannforekomstene.

Gå ikke glipp av årets fagtreff, som byr på hyggelig prat med 16 utstillere og mulighet for å bygge nyttige nettverk!

Påmeldingsfrist for fysisk deltakelse er 27. februar

Les mer om fagtreffet her

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Siste frist for fysisk deltakelse på Fagtreff!

Siste frist for fysisk deltakelse på Fagtreff!

Norsk Vanns fagtreff på Gardermoen 14.-15. mars begynner å fylles opp. Har du tenkt å delta fysisk på Gardermoen begynner det å haste - fristen går ut tirsdag 27. februar. Husk også å bestille hotellrom snarest da det er få rom igjen. Påmelding, hotellbooking og...

les mer
Digitalisering på årets Fagtreff

Digitalisering på årets Fagtreff

Norsk Vann inviterer til samling over to dager på Gardermoen 14.-15. mars med massevis av faglig påfyll og sosialt samvær. Vi tilbyr også alle parallellene digitalt. Påmelding og program finner du her. På parallell B på dag 2 av fagtreffet er hovedtema...

les mer