6255 3030 post@norskvann.no

Nye ansatte hos Norsk Vann

30. aug, 2024 | Ukategorisert

Vi har de siste ukene tatt imot to nye medarbeidere hos Norsk Vann, Karianne Eide-Longva har startet i stillingen som avdelingsleder for kompetanse, kommunikasjon og administrasjon og Mariann Furulund er tilsatt i et ettårig engasjement som prosjektleder for kurs og konferanse i samme avdeling.

Karianne tar over stillingen til Yngve Wold, som har gått over i pensjonistenes rekker etter ti år i Norsk Vann. Karianne er utdannet kjemiker fra NTNU med PhD i molekylær cellebiologi ved Universitet i Oslo. Etter endt utdanning jobbet hun som forsker og deretter med næringsutvikling i avlsbedrifter for husdyr, både storfe og gris. Hun har vært leder av nettverket Heidner-klyngen, innen bærekraftig bioteknologi, og derfra har hun mye erfaring med kommunikasjon, kurs og konferanser.

De siste sju årene har Karianne vært tilsatt som lektor ved Elverum videregående skole hvor hun underviste i kjemi, matte og naturfag, både på studiespesialiserende, yrkesfag og International Baccalaureate. Karianne tar over avdelingen kompetanse, kommunikasjon og administrasjon som har ti ansatte.

Mariann Furulund

Vi har også vært så heldige å kunne engasjere Mariann Furulund i et ettårig engasjement som prosjektleder for kurs og konferanse, i forbindelse med at Marit Skjel dessverre har søkt nye utfordringer i Ås kommune etter åtte år som kurskoordinator hos Norsk Vann. Mariann har en masterutdanning i film og fjernsynsvitenskap, og etter endte studier har hun hatt en variert freelance-karriere i film- og tv-bransjen i Oslo og Hamar-området. Hun har blant annet jobbet som script- og produksjonsleder i Feelgood scene film & tv og NRK, Fabelaktiv og Fjords TV.

Mariann har blitt hyret inn som prosjektleder og koordinator av lokalt næringsliv, både i offentlig og privat sektor, for å løse oppgaver innen kultur- og eventbransjen. De siste par årene har hun jobbet som produsent for Musikk i innlandet som produserer turneer og konserter både regionalt og nasjonalt.

Hos Norsk Vann vil Mariann fram til høsten 2025 ha ansvar for Norsk Vanns kursportefølje, i tillegg til konferansene som arrangeres i løpet av året.

Vi ønsker Karianne og Mariann hjertelig velkommen på laget!

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Ny prosjektleder hos Norsk Vann

Ny prosjektleder hos Norsk Vann

Norsk Vann har ansatt Kristin Jenssen Sola i et ettårig engasjement. Hun har lang erfaring fra ulike kommuner, og skal jobbe med ulike prosjekt for Norsk Vann. Kristin er sivilingeniør i vann- og avløpsteknikk fra NMBU, og har i tillegg en PhD i fremmedvann, fra 2021,...

les mer
Har du forslag til kandidater?

Har du forslag til kandidater?

Har du forslag til kandidater til Norsk Vanns valgkomite, styre, og fagkomiteer? Valgkomiteen i Norsk Vann inviterer til å melde inn aktuelle kandidater til NorskVanns valgkomite, styre og fagkomiteer så snart som mulig, og senest innen 5. mai. Valgkomiteen består av:...

les mer