6255 3030 post@norskvann.no

Vedtatte prosjekter for 2025

5. feb, 2025 | Prosjekter

Styret i Norsk Vann har sluttført prioriteringsprosessen og vedtatt hvilke prosjekter som skal startes opp i 2025. Ved prioriteringen er det lagt vekt på hvordan prosjektbeskrivelsene innfrir et sett prioriteringskriterier samt om forslagene bygger opp under viktige mål i strategiplanen.

Vi forventer å få inn ca. 12,5 mill. kroner i prosjektmidler i 2025. Av dette budsjetteres 0,5 mill. kroner til administrasjon av prosjektsystemet og 5,020 mill. kroner er bundet opp som en konsekvens av tidligere års bevilgning. Total ramme for 2025-prosjekter blir følgelig 7,7 millioner kroner.

Forslag til prosjektprioritering ble lagt ut til høring på norskvann.no 21. november 2024. Høringsfrist for å komme med innspill til prosjektprioriteringen var 20. desember 2024. På bakgrunn av de innsendte kommentarene utarbeidet direktøren sitt forslag til innstilling til styret i Norsk Vann.

Fullstendig prosjektdokumentasjon finner du her

Status pågående prosjekter

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Program for teknologiutvikling

Program for teknologiutvikling

I bokhandelen kan du nå finne rapport C17/2024: OPTIFILMS- Ny kunnskap om filterdrift og mikrobiologisk liv i ozonering-biofiltreringsanlegg. Prosjektet har fått støtte fra Program for teknologiutvikling. Ny frist for å søke om tilskudd fra programmet er 11. april...

les mer
Nytt Norsk Vann prosjekt i oppstart

Nytt Norsk Vann prosjekt i oppstart

Norsk Vann er i gang med å revidere tre relevante rapporter for vannbransjen. Rådgiver Norconsult AS vil i løpet av 2025 levere oppdaterte normer for symboler i driftskontrollsystemer, tag-koder og merking av anlegg. Prosjektet vurderer også behov og muligheter for...

les mer
Lukt- og smaksproblemer i drikkevann?

Lukt- og smaksproblemer i drikkevann?

Lukt og smak i drikkevann er et komplekst fagfelt. For å løse problemer som oppstår, kreves god kunnskap om vannkilde, vannbehandling og distribusjonssystemet. Samspillet mellom et kompetansemiljø innen lukt og smak i drikkevann og anleggseier, er nødvendig for å...

les mer