6255 3030 post@norskvann.no

Velkommen til NORDIWA 2023

21. jun, 2023 | Arrangement, Avløp

Den nordiske avløpskonferansen NORDIWA arrangeres 5.-7. september i Gøteborg, Sverige. Her møtes eksperter og praktikere, ledere og driftspersonell, byplanleggere, forskere, ingeniører, rådgivere og andre med interesse for avløpssystemer, overvannssystemer og klimatilpasning i den nordiske regionen. Meld deg på her.

Den nordiske avløpskonferansen arrangeres for attende gang og programkomiteen ser frem til tre interessante og utviklende dager hvor man møtes, får utvekslet ideer og lært av hverandres erfaringer og praksis. Konferansen arrangeres i vakre Gøteborg og konferansestedet er Elite Park Avenue Hotel, en godt egnet arena for presentasjoner, diskusjoner, workshops og Nordiwa-utstillingen. I tillegg vil det være muligheter for å utforske byen ytterligere gjennom arrangerte tekniske turer.

Programmet finner du her.

Velkommen!

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

25 nasjonale mål for vann og helse

25 nasjonale mål for vann og helse

16. februar lanserte regjeringen de nye nasjonale målene for vann og helse med gjennomføringsplan. Det er Helse- og omsorgsdepartementet og Klima- og miljødepartementet som står bak målene.  Verdens helseorganisasjons «Protocol on Water and Health» er en internasjonal...

les mer