6255 3030 post@norskvann.no

Vann- og avløpsjuskonferansen i gang

30. nov, 2022 | Arrangement, Jus

Vann- og avløpsjuskonferansen, som arrangeres i dag og i morgen på Gardermoen, er nå godt i gang. Med rundt 120 deltakere i salen og 100 virtuelle deltakere er det duket for årets viktigste event for de som jobber med juridiske spørsmål og andre problemstillinger innen vann- og avløpssektoren.

På dagens agenda står blant annet utvikling av nytt regelverk, vann og avløp i plan- og byggesaker og overvann, før kvelden rundes av med festmiddag med underholdning. I morgen settes fokus på forvalting, avtalerevisjon, rettigheter i grunnen og revisjon av drikkevannsforskriften. Vi håper alle får hyggelige dager på Gardermoen.

På bildet over: Fra venstre Elin Riise, Norsk Vann, Guttorm Jakobsen, advokat i eget firma, Gjertrud Eid, Norsk Vann og Heidi Skaug, Norsk Vann.

Konferansedeltakere på Vann- og avløpsjuskonferansen

Rundt 120 konferansedeltakere hadde funnet veien til Gardermoen og Norsk Vanns Vann- og avløpsjuskonferanse. 

Relaterte nyhetssaker

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk fortsetter med webinarer annenhver fredag utover våren. Neste gang er fredag 5. mai kl. 10-11. Da får du høre om 3 interessante masteroppgaver ved NMBU: Nye bestemmelser om vanntap i drikkevannsforskriften: Vurdering av konsekvenser for norske...

les mer
Dialogkonferanse: Sammen om slambehandling

Dialogkonferanse: Sammen om slambehandling

13 kommuner i Drammensregionen, Vestfold og Grenland har startet en felles prosess kalt «Sammen om slambehandling». Nå ønsker de dialog med markedsaktører og kunnskapsleverandører i søken etter riktig retning for fremtidig bærekraftig slambehandling.-Vi ønsker dialog...

les mer