6255 3030 post@norskvann.no

Leverandørkonferanse: Redd Oslofjorden

15. mar, 2023 | Arrangement, Avløp, Miljø, Teknologi

Norsk Vann er medarrangør for LUP-leverandørkonferansen 18. april som har utfordringen med å redde Oslofjorden som tema. 

Konferansen retter seg ikke bare mot leverandører, men også kommunene, og ønsker å skape et engasjement og synliggjøre hvordan offentlige virksomheter kan bruke offentlig privat samarbeid for å redusere forurensning fra kommunalt avløp og fremme sirkulære løsninger. 

Målgruppe for konferansen er offentlige innkjøpere, kommunale VA-etater, virkemiddelapparat, politisk ledelse, samt leverandører av miljøteknologi, tjenester eller andre løsninger som kan bidra til å bedre miljøsituasjonen.

Dette kan du forvente:

  • Kunnskap om teknologi som er klar til kjøp/bruk
  • Eksempler på offentlige virksomheter som er i gang
  • Hvordan du og din kommune kan bli med i videre samarbeid

Konferansen finner sted i Næringslivets Hus i Oslo, 18. april i tidsrommet 0930 til 1530

Mer informasjon om arrangementet, program og påmelding finner du på LUP sine nettsider

 

Relaterte nyhetssaker

Overvann som tema på årskonferansen

Overvann som tema på årskonferansen

Norsk Vanns årskonferanse arrangeres 3.-4. september på Scandic Havet hotell i Bodø. Etter lunsj dag 1 har vi temaet «Overvannsutfordringene – hvordan møte disse på en god måte?» på agendaen. Gå ikke glipp av årets viktigste møteplass – og meld deg på i dag! Mens vår...

les mer
Åpning av Vannsenteret

Åpning av Vannsenteret

Store deler av vannbransjen med representanter fra kommuner og selskap, utdanningsinstitusjoner og leverandørindustri, samt politisk ledelse og representanter fra Helse- og omsorgsdepartementet gjestet Ås mandag 17. juni for offisiell åpning av Nasjonalt senter for...

les mer
Miljøgifter avsløres i avløpsslam

Miljøgifter avsløres i avløpsslam

De finnes i produkter vi vasker oss med, i klærne våre, i parfymen din og i elektriske artikler vi omgir oss med. Miljøgifter finnes til og med i flasker vi drikker av, i matemballasje og kan oppstå når vi griller og steker maten vår. For å nevne noe. For ingen har...

les mer