6255 3030 post@norskvann.no

Driftsoperatøropplæring – forkurs

5. jan, 2022 | Kurs

Er du driftsoperatør på vannbehandlings-, avløpsbehandlings- eller VA transportanlegg og har jobbet i minimum 6 måneder? Da er dette kurset for deg!

Hovedmålgruppen er driftsoperatører som ikke har driftsoperatørbevis VA-fag eller fagbrev i kjemisk prosessfag.

Norsk Vann legger om driftsoperatøropplæringen og første steg er et forkurs som kvalifiserer for å ta kurs i henholdsvis vannbehandling, avløpsbehandling eller VA transportanlegg.

Forkurset skal gi en felles faglig plattform gjennom en oppfrisking i grunnbegreper innen biologi, kjemi, fysikk og matematikk.

Kurset bygger på prinsippet om «blandet læring» med læring gjennom online kurs supplert med ukentlige nettmøter. Oppstarten blir en felles fysisk samling.

For mer informasjon og påmelding se her. 

Bestått kurs kvalifiserer til fordypningskurs innen vannbehandling med oppstart april 2022.

Relaterte nyhetssaker

Kurs: Elektro for ikke-elektrikere 1.-2. mars

Kurs: Elektro for ikke-elektrikere 1.-2. mars

Norsk Vann tilbyr kurset «Elektro for ikke-elektrikere» som en innføring i elektrofaget, 1.-2. mars på Ringsaker videregående skole. Målgruppen for kurset er personell som i sitt daglige arbeid betjener eller vedlikeholder anlegg der elektriske komponenter inngår....

les mer
Kurs i vann- og avløpsrett – nytt kurs i september

Kurs i vann- og avløpsrett – nytt kurs i september

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag? Er du saksbehandler eller leder i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester? Da er dette kurset 21.-23. september for deg!...

les mer