6255 3030 post@norskvann.no

Drammen kommune hedret som mest aktive organisasjon

6. sep, 2022 | Arrangement, Prisutdelinger

Foto: Odd Borgestrand

Norsk Vanns årskonferanse i Drammen 5.-7. september er godt i gang med over 200 deltakere i salen og digitalt, og tradisjonen tro deles det ut en rekke priser under arrangementet. 

Først ut til å bli hedret var vertskapet for årskonferansen – Drammen kommune – som ble tildelt prisen for Mest aktive organisasjon 2021/2022.

Juryens begrunnelse er som følger:
Vinneren har over mange år markert seg som et aktivt medlem i Norsk Vann. Kommunen har aldri takket nei til å la sine ansatte bidra inn i arbeidet i vannbransjen. De siste to årene har kommunen bidratt inn med tre medlemmer i Vannkomiteen og Samfunnskomiteen.

De har også et aktivt medlem i en Norsk Vann arbeidsgruppe. Spesielt en person har aktivt bidratt i flere roller de seneste årene. Virksomhetslederen i kommunen har bl.a. vært leder i Samfunnskomiteen, deltatt i en spennende arbeidsgruppe og har de siste årene ledet årsmøtet på en stødig måte!

Vinneren av prisen Mest aktive organisasjon er Drammen kommune!

Vi gratulerer med vel fortjent pris!

Relaterte nyhetssaker

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk fortsetter med webinarer annenhver fredag utover våren. Neste gang er fredag 5. mai kl. 10-11. Da får du høre om 3 interessante masteroppgaver ved NMBU: Nye bestemmelser om vanntap i drikkevannsforskriften: Vurdering av konsekvenser for norske...

les mer