6255 3030 post@norskvann.no

Vannberedskapskonferansen: Trusselen fra innsiden

5. mai, 2023 | Arrangement, Sikkerhet og beredskap

Sean Armana, sikkerhetsdirektør i HRP AS,  holder avslutningsforedraget på Vannberedskapskonferansen 2023 som arrangeres på Hamar 9.-10. mai. Her skal han se nærmere på innsidetrusselen, hvem er innsideren, og hvordan forebygger vi innsidevirksomhet.

PSTs nylige pågripelse av en utlandsk forsker siktet for spionasje viser igjen utfordringen som innsidetrusselen utgjør for norske offentlige og private virksomheter. Uansett hvem som utfører slike angrep, så vil det koste virksomhetene masse penger i form av direkte tap, eller gjenoppretting av skaden som er påført.

Hvorfor er vi lite flinke i å snakke om innside problematikk?

Sean Armana

Sean Armana har 25 års erfaring med helhetlig sikkerhetsarbeid fra forskjellige roller i privat og offentlig næringsliv. Han holder avslutningsforedraget på årets vannberedskapskonferanse på Hamar 9. – 10. mai

«Han er sjarmerende og høflig…
                                          Hun er elegant og har dyre smykker…»

Begge er på konferanse; han som «deltaker» hun som «bartender» – begge har sannsynlig lønn fra en annen arbeidsgiver enn den som oppgis i skatteseddelen…..

Bli med digitalt

Det er fortsatt mulig å melde seg på og følge Vannberedskapskonferansen 2023 digitalt. Men du må skynde deg; fristen utløper 7. mai!

Her finner du program og informasjon om påmelding

Relaterte nyhetssaker

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk fortsetter med webinarer annenhver fredag utover våren. Neste gang er fredag 5. mai kl. 10-11. Da får du høre om 3 interessante masteroppgaver ved NMBU: Nye bestemmelser om vanntap i drikkevannsforskriften: Vurdering av konsekvenser for norske...

les mer