6255 3030 post@norskvann.no

Norsk Vanns årskonferanse 11. – 13. september i Stavanger

16. mai, 2023 | Arrangement

Norsk Vann sin årskonferanse for 2023 arrangeres 11. – 13. september i Stavanger. Vi kan love interessante og innholdsrike dager!

Selve årskonferansen går tirsdag 12. og onsdag 13. september, men det er også lagt opp til en del aktiviteter i Norsk Vanns styre og fagkomiteer mandag 11. september. Med Stavanger kommune som vert arrangeres en sosial utflukt til Utstein kloster mandag ettermiddag/kveld for de som ønsker å ankomme den dagen.

Tirsdag blir en samling i plenum for å belyse og diskutere status og de store utviklingstrekkene for vannbransjen, mens onsdagen er delt i tre ulike paralleller. Parallell A har overskriftene «Fremtidens VA-løsninger» og «Kompetansebehov for fremtidens VA». Parallell B vil dreie seg om kostnadsveksten i sektoren og hvordan vi skal finanisere dette uten at det går unødvendig ut over innbyggerne, mens parellell C er en befaring til Langevatn vannbehandlingsanlegg på Ålgård.

Detaljert program legges ut så snart det er ferdig. 

Påmeldingen er åpnet
  • Fristen for rabattert pris er 1. juli
  • Endelig frist for påmelding til fysisk deltakelse er 1. september
  • Vi streamer dag 1 av konferansen – frist for å melde seg på denne er 8. september

Håper å se dere i Stavanger!

Relaterte nyhetssaker

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk webinarserie

VAnnforsk fortsetter med webinarer annenhver fredag utover våren. Neste gang er fredag 5. mai kl. 10-11. Da får du høre om 3 interessante masteroppgaver ved NMBU: Nye bestemmelser om vanntap i drikkevannsforskriften: Vurdering av konsekvenser for norske...

les mer
Dialogkonferanse: Sammen om slambehandling

Dialogkonferanse: Sammen om slambehandling

13 kommuner i Drammensregionen, Vestfold og Grenland har startet en felles prosess kalt «Sammen om slambehandling». Nå ønsker de dialog med markedsaktører og kunnskapsleverandører i søken etter riktig retning for fremtidig bærekraftig slambehandling.-Vi ønsker dialog...

les mer