6255 3030 post@norskvann.no

Ledige stillinger i vannbransjen

Har din virksomhet ledige stillinger? Eller du på utkikk etter ny jobb? Norsk Vann formidler ledige stillinger i bransjen for medlemmer.

Send din logo til Terje Berg samt lenke til annonsen, så legger vi den ut her.
Tilbudet er forbeholdt medlemmer av Norsk Vann.

Fagarbeider – lekkasjesøk

Vann og avløp i Bærum kommune søker deg som er interessert i VA-faget og som ønsker å bidra til at vi også fremover har en moderne drifts- og beredskapsorganisasjon.

Overingeniør til viktig utredningsarbeid

Norges største fagmiljø søker en overingeniør med stor VA-faglig interesse, og minst 10 års erfaring til spennende stilling i utredningsseksjonen i VAV.

NRVA søker en strategisk HR-leder

Nedre Romerike vann- og avløpsselskap IKS (NRVA) står overfor en spennende tid med utvikling og vekst. Vår nåværende HR-leder går snart av med pensjon, og vi søker nå etter en ny, strategisk orientert HR-leder som blir sentral i vårt lederteam.

Sommerjobber

Skaff deg verdifull erfaring i sommer!

Sommerjobb for ingeniørstudenter

Vi jobber i et spennende og samfunnsnyttig fagfelt som stadig trenger nye folk. Nå kan du søke sommerjobb hos oss på vann og avløp. Her får du varierte arbeidsoppgaver og et innblikk i hva vi driver med, samtidig som vi blir kjent med deg.

Sommerjobber i Vestfold Vann

Vestfold Vann IKS og Larvik kommune vil kartlegge spredte avløpsløsninger for hus og hytter samt nedgravde tanker for petroleumsprodukter i nedslagsfeltet til Farrisvannet. Vi søker to studenter med relevant faglig bakgrunn for dette prosjektet sommeren 2024.
Vestfold Vann søker i tillegg en student for sommerjobb i lekkasjeleteavdelingen og en student for driftsavdelingen.

Sommerjobb for master- eller bachelorstudent

GIVAS søker studenter som ser for seg en framtid i vannbransjen. Vi kan tilby varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig, kreativt, spennende og utviklende fagmiljø. Her får du en spennende sommerjobb med mange og varierte arbeidsoppgaver som gir deg relevant arbeidserfaring tidlig i utdanningsløpet.