6255 3030 post@norskvann.no

Velkommen til fagtreff 2025!

16. sep, 2024 | Arrangement, Avløp, Vann

Tradisjonen tro inviterer Norsk Vann hele bransjen til fagtreff 18. og 19. mars. Samling går over to dager på Gardermoen med faglig påfyll og gjennomgang av aktuelle tema.

Vi gleder oss til å møtes og gjøre disse dagene til en viktig arena for kunnskapsdeling og nettverksbygging i bransjen. På kvelden håper vi så mange som mulig blir med oss på middagen for å friske opp gamle bekjentskaper og knytte nye.

Har du innspill til innhold og aktuelle tema vi bør ta opp på fagtreffet? Eller har du eller din organisasjon erfaringer fra egen virksomhet som fortjener å deles med flere? I forbindelse med planleggingen av fagtreffet ønsker vi forslag til presentasjoner med nyttige erfaringer innen vann- og avløpsfeltet.

Av hensyn til planleggingen, må forslag til foredrag eller andre innspill være sendt oss senest fredag 25. oktober. Send epost til Norsk Vann. Norsk Vann tar forbehold om hvilke forslag vi velger å bruke.

Arrangementet vil også bli overført digitalt. Vi tilrettelegger for utstillere, og alle tilknyttede medlemmer vil kontaktes vedrørende dette.

Relaterte nyhetssaker

Priser til de flinkeste i klassen

Priser til de flinkeste i klassen

Flere priser ble delt ut under årskonferansen i Bodø denne uka. Både Omdømmepris, Bærekraftpris, prisen for Mest aktive organisasjon og prisen for Mest aktive person ble delt ut. Under kan du lese mer om begrunnelsene for tildelingene. Foto øverst: Inger Anita...

les mer
Temaside for små utslipp

Temaside for små utslipp

Vi har samlet nyttig informasjon om små utslipp på en egen temaside - "Små utslipp, store utfordringer!" Selv om utslippene er små hver for seg, bidrar de likevel i sum til betydelig forurensning som skader helse og miljø. Vi snakker om de minste renseanleggene, som...

les mer
Overvann som tema på årskonferansen

Overvann som tema på årskonferansen

Norsk Vanns årskonferanse arrangeres 3.-4. september på Scandic Havet hotell i Bodø. Etter lunsj dag 1 har vi temaet «Overvannsutfordringene – hvordan møte disse på en god måte?» på agendaen. Gå ikke glipp av årets viktigste møteplass – og meld deg på i dag! Mens vår...

les mer