6255 3030 post@norskvann.no

Nye spennende kurs for mindre renseløsninger

24. mai, 2022 | Renseanlegg, Spredt avløp

Norsk Vann har med god hjelp fra NIBIO kjørt en rekke tilsynskurs for mindre renseanlegg gjennom flere år. Nå er det slutt.

-Men fortvil ikke! Nye, enda bedre og spennende muligheter dukker opp på andre siden av sommeren, lover Gjertrud Eid i Norsk Vann.

Sammen med NIBIO har Norsk Vann reist Norge på kryss og tvers, og hatt gleden av å treffe mange hyggelige mennesker på vår vei. Nå gjennomføres det aller siste kurset i sitt slag. Det foregår fra Norsk Vanns møterom på Hamar, med over 40 kursdeltakere tilstede digitalt.

(Bildet: Guro Hensel fra NIBIO (lengst bak) og Gjertrud Eid fra Norsk Vann holder 40 digitale deltakere i ånde fra studio på Hamar).

For 14 dager siden startet en ny kurs-epoke, i samarbeid med NMBU, NIBIO og Norsk Vann.

-Sammen utvikler vi nye kurs for de ulike målgruppene som er viktige for å få mindre avløpsanlegg til å fungere, forklarer Gjertrud.

Les mer om fremtidens kurs her. Det første kurset ble kjørt på Ås og var tilpasset de som utfører service av minirenseanlegg.

Tilsynskurset til Norsk Vann vil inngå i et kurs tilpasset saksbehandlere. Dette kurset starter opp i september. Du kan lese mer og melde deg på kurset her. 

Takker for godt samarbeid

-Vi vil takke Guro Hensel og NIBIO for godt samarbeid gjennom flere år, sier Eid.

-Takk også til alle kursdeltakere som har deltatt med interessante erfaringer og faglige diskusjoner. Vi håper å se flere av dere i de nye kursene.

Gjertrud Eid
Rådgiver mindre avløpsanlegg, vann og avløp i arealplanlegging, m.m.

Send epost eller ring 958 64 047

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

Nettverk for mindre renseløsninger

Nettverk for mindre renseløsninger

Norsk Vann har etablert ulike nettverksgrupper og vi har fått flere ønsker om å starte en nettverksgruppe om temaet mindre avløpsløsninger. Vi lytter til medlemmene våre og setter i gang et slikt nettverk. Målet med nettverksgruppene til Norsk Vann er å etablere et...

les mer
Hvem bryr seg om toaletter?

Hvem bryr seg om toaletter?

Det er enkelt å si – når man har det så bra som oss i Norge. 19. november markeres Verdens toalettdag, som er en offisiell FN-dag. Årets tema er «Sett pris på dine gode sanitærforhold»! Bli med og markèr dagen! Halve verden uten tilfredsstillende sanitære forhold 3,6...

les mer