6255 3030 post@norskvann.no

NORDIWA – påmeldingsfristen nærmer seg!

17. sep, 2021 | Arrangement

Mer enn 270 deltakere er allerede registrert til online-konferansen NORDIWA 2021 – den Nordiske avløpskonferansen – den ledende begivenheten for vannbransjen.

Fra et rikholdig program for den digitale konferansen kan trekkes fram noen av høydepunktene, som åpningsforedraget av Pär Dalhielm, som er direktør i Svenskt Vatten. Han vil blant annet fortelle om Svenskt Vattens vision for 2050. I tillegg blir det keynote presentasjon av direktør i IWA Kala Vairavamoorthy, som vil snakke om vann som en global driver for utvikling.

Vanndirektør Veronica Manfredi i EU-kommisjonen vil blant annet vil fortelle om European Green Deal og om endringene i vannpolitikken framover, og hvordan den vil forme vannbransjen de kommende tiår.

Dessuten kan nevnes presentasjonen av det nye Sjølunda avløpsrenseanlegg, med tittelen «A holistic approach to develop a sustainable concept for a New Sjølunda WWTP in a regional system».

Se program og registrer deg her.

Alle presentasjoner vil bli tatt opp og er tilgjengelige for deltakerne til og med november 2021.

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Relaterte nyhetssaker

NoDig-konferansen 2021

NoDig-konferansen 2021

Det blir sterkt fokus på bærekraft under årets digitale NoDig-konferanse i regi av SSTT. «Grøftefritt for vårt bærekraftige samfunn» er overskriften for konferansen som arrangeres 20. oktober. NoDig-konferansen er et viktig treff for NoDig-bransjen i Sverige og Norge,...

les mer
Konferansen Vann- og avløpsjus 2021

Konferansen Vann- og avløpsjus 2021

Norsk Vann arrangerer konferansen Vann- og avløpsjus 24.-25. november på Gardermoen. Ta en titt på det foreløpige programmet og meld deg på! Her får dere en oppdatering på hva som er aktuelle problemstillinger, uavklarte og kanskje nylig mer avklarte spørsmål som du...

les mer
Vannberedskapskonferansen 2021

Vannberedskapskonferansen 2021

Norsk Vann inviterer, i samarbeid med Høgskolen Innlandet og VA-yngre, til en nasjonal vannberedskapskonferanse 27.og 28. oktober. Beredskap innen vann- og avløpssektoren er tett knyttet til annen beredskap i kommunen og regionen. Samhandling og øving er helt...

les mer
Presentasjoner på Årskonferansen

Presentasjoner på Årskonferansen

Takk for sist på Norsk Vanns årskonferanse i Bergen! Nå er foredragene fra de ulike parallellene tilgjengelige for nedlasting. Det er dessverre kun foredragene som ble holdt fysisk i Bergen som blir lagt ut.

les mer