6255 3030 post@norskvann.no

NORDIWA 2021 Online – 28. september – 1. oktober

2. jun, 2021 | Arrangement

De nordiske organisasjonene for vann og avløp inviterer til stor digital fagkonferanse og utstilling med bærekraftig håndtering av avløpsvann, overvann og klimaendringer som hovedtemaer. 
 
Med 200 innledere langs fem parallelle spor over fire dager er det få temaer som ikke berøres. Det blir interessante foredrag, speed talks og workshops for kunnskapsdeling. Alle sesjonene blir spilt inn og gjort tilgjengelig for deltakere i etterkant av konferansen, så her trenger du ikke gå glipp av noe. 
 
Konferansen henvender seg både til eksperter og operatører i avløpsbransjen, så vel som ledere, rådgivere, kommune- og byplanleggere, forskere, ingeniører og andre som er interessert i bærekraftig håndtering av avløpsvann, overvann og klimaendringer.  
 
Les mer om konferansen og se detaljert program på konferansens nettsider.
 
Påmelding til konferansen er åpnet, og siste frist for påmelding er satt til 21. september. 

Relaterte nyhetssaker

Presentasjoner på Årskonferansen

Presentasjoner på Årskonferansen

Takk for sist på Norsk Vanns årskonferanse i Bergen! Nå er foredragene fra de ulike parallellene tilgjengelige for nedlasting. Det er dessverre kun foredragene som ble holdt fysisk i Bergen som blir lagt ut.

les mer
NORDIWA – påmeldingsfristen nærmer seg!

NORDIWA – påmeldingsfristen nærmer seg!

Mer enn 270 deltakere er allerede registrert til online-konferansen NORDIWA 2021 – den Nordiske avløpskonferansen – den ledende begivenheten for vannbransjen. Fra et rikholdig program for den digitale konferansen kan trekkes fram noen av høydepunktene, som...

les mer
Vannbransjens innovasjons-konferanse 2021

Vannbransjens innovasjons-konferanse 2021

Vannbransjens innovasjonskonferanse arrangeres 16. november i Oslo, og her vil vi ha friske hjerner og fremtidsrettede løsninger på talerstolen! Grip muligheten og presenter ditt arbeid og dine tanker om hva VA-bransjen bør satse på fremover. Gjennom korte og...

les mer