6255 3030 post@norskvann.no

Ledig stilling: Avdelingsleder i Norsk Vann

20. jan, 2024 | Interessesaker, Ledige stillinger, Pressemelding

Vil du videreutvikle Norsk Vann som interesseorganisasjon? Vi søker strategisk viktig nøkkelperson for direktøren, organisasjonen som helhet og for egen avdeling. 

Du vil ha et overordnet ansvar for organisasjonens styringsstruktur, samt sentrale leveranser og prosesser.  I tillegg til virksomhetsstyring, er du ansvarlig for å lede og utvikle Norsk Vanns portefølje av kurs og konferanser, og sentrale formidlingsoppgaver.
Denne stillingen gir deg også mulighet til å være pådriver for lagbygging og samarbeid, slik at bransjen får den gjennomføringskraften som behøves for å møte fremtidens utfordringer.

Som avdelingsleder har du overordnet lederansvar for 10 dedikerte medarbeidere med bredt sammensatt fagbakgrunn. Stillingen innebærer både et strategisk og operativt ansvar, og inngår i direktørens ledergruppe.  

Vi ønsker oss en trygg og erfaren leder, som er strategisk, løsningsorientert, inspirerende og involverende. Din kraft som leder skal bidra til å utvikle organisasjonen og våre leveranser ytterligere til beste for bransjen og våre medlemmer.

Les hele stillingsutlysningen her

Vi har valgt The Assessment Company AS,  som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål kan du kontakte Hege Langfeldt på tlf. 959 31 434 eller Gro-Anett Haugen på tlf. 974 08 693 for en uforpliktende prat.

Søknadsfrist er 4. februar.

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Nyhetskategorier

Relaterte nyhetssaker

25 nasjonale mål for vann og helse

25 nasjonale mål for vann og helse

16. februar lanserte regjeringen de nye nasjonale målene for vann og helse med gjennomføringsplan. Det er Helse- og omsorgsdepartementet og Klima- og miljødepartementet som står bak målene.  Verdens helseorganisasjons «Protocol on Water and Health» er en internasjonal...

les mer