6255 3030 post@norskvann.no

Konferansen Vann- og avløpsjus 2021

7. okt, 2021 | Arrangement, Jus

Norsk Vann arrangerer konferansen Vann- og avløpsjus 24.-25. november på Gardermoen. Ta en titt på det foreløpige programmet og meld deg på!

Her får dere en oppdatering på hva som er aktuelle problemstillinger, uavklarte og kanskje nylig mer avklarte spørsmål som du kan ha behov for å vite om. Hvordan lage gode (og lovlige) avløpsforskrifter? Er det kurant å innføre digitale vannmålere sånn uten videre? Hvordan kan gode vann- og avløpsanlegg sikres i byggesakene? Når er et anlegg «ferdig og godkjent» etter plan- og bygningslovens § 18-1? Har du god nok oversikt om tematikken eierskap til VA-anlegg?

Dette og mye mer får dere høre mer om på konferansen som avholdes fysisk på Thon Hotel Oslo Airport. Du kan også følge konferansen digitalt. Vi sees!

På bildet: Juristene Elin Riise og Heidi Skaug i Norsk Vann inviterer til Vann- og avløpsjuskonferansen 24.-25. november på Gardermoen.

 

gamle nyheter

Nyhetsarkivet

Relaterte nyhetssaker

NoDig-konferansen 2021

NoDig-konferansen 2021

Det blir sterkt fokus på bærekraft under årets digitale NoDig-konferanse i regi av SSTT. «Grøftefritt for vårt bærekraftige samfunn» er overskriften for konferansen som arrangeres 20. oktober. NoDig-konferansen er et viktig treff for NoDig-bransjen i Sverige og Norge,...

les mer
Vannberedskapskonferansen 2021

Vannberedskapskonferansen 2021

Norsk Vann inviterer, i samarbeid med Høgskolen Innlandet og VA-yngre, til en nasjonal vannberedskapskonferanse 27.og 28. oktober. Beredskap innen vann- og avløpssektoren er tett knyttet til annen beredskap i kommunen og regionen. Samhandling og øving er helt...

les mer