Kurs i vann- og avløpsrett

Lurer du på hvordan du skal håndtere ulike juridiske problemstillinger du er nødt til å finne svar på i din arbeidshverdag?

Vann- og avløpstjenestene er regulert i ulike lover og forskrifter, samtidig som kommunene fastsetter sine egne lokale forskrifter og abonnementsvilkår. I tillegg er det mange dommer og andre avgjørelser som man bør kjenne til.

Vi erfarer at mange benytter vår juridiske nettside va-jus.no og at våre medlemmer i økende grad har juridiske spørsmål de ønsker hjelp til å løse.

Norsk Vann har utarbeidet et grunnleggende kurs i vann- og avløpsrett for å hjelpe deg til å forstå den rettslige reguleringen av vann- og avløpstjenestene og gjennom dette gjøre det enklere for deg å finne frem i de ulike regelverkene.

Målgruppe

Kurset passer best for saksbehandlere og ledere i kommunen som jobber med forvaltning av vann- og avløpstjenester og personer som bistår disse.

Innhold

Vi tar for oss relevant regelverk som regulerer rollen som eier av vann- og avløpsanlegg og rollen som utøver av myndighet.

Kurset skal gjennomføres over tre dager. De to siste dagene vil bli gjennomført i sammenheng, med mulighet for å overnatte. For å sikre best mulig faglig og praktisk kompetanse på alle fagområdene, vil det være to kursholdere alle dagene. Vi legger opp til dialog med kursdeltakerne og noe arbeid med oppgaver.

Her finner du foreløpig kursprogram

Har du innspill til kurset, kontakt elin.riise@norskvann.no

Pris

Kursavgift på 9000,- (medlemspris). Ikke medlemmer kr 11000,-.

Sted

Kurset går over tre dager. 15. mai og 30. –31. mai 2018, og holdes på Thon Hotel Oslo Airport.

Andre opplysninger

Dersom det ønskes hotellrom må dette bestilles av den enkelte på mail til osloairport@olavthon.no Husk å oppgi referansekode 25463215 for å få rabattert pris på hotellrom.

Siste frist for å gjøre dette er 30. april. 

 

Arrangementsdetaljer

Arrangementsdato 15 mai 2018 09:00
Sluttdato 15 mai 2018 16:00
Påmelding åpner fre 19 jan 2018
Kapasitet 30
Antall deltagere 30
Ledige plasser 0
Registrering lukkes fre 20 apr 2018
Pris per deltager NOK 9 000
Lokasjon
Thon Hotel Oslo Airport
Balder Allé 2
Thon Hotel Oslo Airport
Vi tar ikke imot påmeldinger til dette arrangementet lenger.
NOK 9 000

Kart

Del dette arrangementet:
Web Analytics