Askøy på agendaen på Årskonferansen

Ælvespeilet

Til Norsk Vanns Årskonferanse, som arrangeres 2.-4. september i Porsgrunn, kommer vararordfører i Askøy kommune, Bård Espelid. Han vil dele sine erfaringer fra sommerens utfordringer med drikkevannet på Askøy. Husk påmeldingsfristen som er utvidet til 15. august! 

Foto: Per-Åge Eriksen
 
2.-4. september samles den norske vannbransjen til Norsk Vanns Årskonferanse og årsmøte på Kulturhuset Ælvespeilet i Porsgrunn. Blant mange spennende temaer og foredragsholdere kan vi presentere Bård Espelid, vararordfører i Askøy kommune. Han vil fortelle om sine erfaringer og utfordringer etter sommerens krevende situasjon på Askøy. Videre har vi fått Øyvind Hammer, motivator, forfatter og coach for toppidrettsutøvere, til å holde et foredrag om hverdagsmotivasjon. Det er duket for et spennende og variert program på årets samling for vannbransjen. Program og påmelding finner du her. 

Sosial utflukt – mandag 2. september

Porsgrunn kommune inviterer til en sosial utflukt mandag 2. september, for de som ankommer før konferansestart. Bli med på en minnerik kanalreise med MS Victoria på vakre Telemarkskanalen. Avreise 16.30 fra Porsgrunn, grillbuffet på Spiseriet, Ulefoss brygge kl. 19.30, retur med buss til Porsgrunn 21.30. Vær tidlig ute med påmeldingen da båten tar maks 140 deltakere - førstemann til mølla gjelder. 

Victoria

Konferansedag 1 – tirsdag 3. september

På årskonferansens første dag vil møteleder Aslak Bonde lose oss gjennom en plenumssesjon med mange spennende aktuelle temaer. Norsk Vanns nye direktør Thomas Breen står for åpningen av årskonferansen mens styreleder i Norsk Vann og ordfører i Porsgrunn Robin Kåss ønsker velkommen. Videre får vi høre Pär Dalhielm, VD i Svenskt Vatten, holde innlegg om hvordan Svenskt Vatten kan vise vei for norsk vannbransje innenfor innovasjon, organisering og kompetanseutvikling. Bård Espelid, varaordfører i Askøy kommune, forteller om sine erfaringer med Askøy-saken, før det blir politisk debatt med temaet "Kommunevalg 2019". Faglig program dag 1 rundes av med et foredrag om hverdagsmotivasjon, av Øyvind Hammer, motivator, forfatter og coach for toppidrettsutøvere.  

Årsmøte
Norsk Vann arrangerer Årsmøtet etter konferanseprogrammet dag 1, før vi tradisjonen tro avslutter kvelden med festmiddag, underholdning og prisutdelinger. 

Ælvespeilet

Konferansedag 2 – onsdag 4. september

Andre og siste dag av årskonferansen arrangeres tre paralleller: 

Parallell A: «Business as usual» er ikke bærekraftig – hvordan øke omstillingstakten i vannbransjen med fokus på innovasjon, kompetanse og organisering? Temaene er blant annet smartere investeringer, innovasjon, verdiskapning og det grønne skiftet, Nasjonalt senter for vanninfrastruktur, kommunalt eierskap, kommunesammenslåing og overvann.

Parallell B: Sikker  vannforsyning og avløpstjenester i fremtiden. Vi ser nærmere på utfordringene med trykkløst nett – kokeråd, UV, planlegging og dimensjonering av nødvannsforsyning, og valg av avløpsløsninger tilpasset fremtidens utfordringer. 

Parallell C: Befaringer i regi av Porsgrunn og Skien kommuner.

Påmelding

Meld deg på her. Deltakeravgift for ulike elementer i konferansen framgår av påmeldingsskjemaet. Faktura for deltakelse vil bli sendt fra Norsk Vann. Booking av overnatting til årskonferansen gjøres av den enkelte. Påmeldingsfrist er 15. august. Studenter tilbys rabattert deltakelse.

Arrangør

Norsk Vann er arrangør, i samarbeid med Porsgrunn kommune som lokalt vertskap. 

Porsgrunn kommune og Norsk Vann håper programmet frister og ønsker vel møtt!

 

 

 

 

Utskrift

Web Analytics