Konferansen Vann- og avløpsjus 2020

vann ogavlopsjus

Vi ser fram til å møte dere på den aller første juskonferansen i Norsk Vanns egen regi. Konferansen skal være på Clarion Hotel & Congress, Gardermoen 25.-26. november.

Norsk Vann har fra i år valgt å avslutte samarbeidet med Tekna om Vann, avløp og nye rettsregler. Vi vil i stedet arrangere vår egen konferanse om vann- og avløpsjus, i samarbeid med våre medlemmer. Vi har doblet kapasiteten på vann- og avløpsjus i sekretariatet og har lang erfaring med å arrangere både årskonferanse og fagtreff, som er av noenlunde samme størrelse og av samme format som denne konferansen. Det var derfor et naturlig valg å videreføre dette i egen regi. Vi ønsker selvfølgelig å videreføre et godt og konstruktivt samarbeid med Tekna på andre områder enn vann- og avløpsjus.

Temaene på årets konferanse vil være nytt innen vann- og avløpsjussen siste året, aktuelle rettsavgjørelser, bruk av standarder i vannbransjen og andre aktuelle saker innen fagområdet. Mer detaljert program kommer løpet av september.

Vi har nå åpnet påmeldingen til konferansen og tilbyr en god faglig konferanse med festmiddag både for medlemmer og ikke-medlemmer. Se priser og påmelding her.

Utskrift

Web Analytics