traineeVANN trenger flere medlemsbedrifter!

trainee3

I september starter fem nye vanntraineer hos flere forskjellige virksomheter rundt om i Norge. Men allerede nå starter planleggingen av neste års opptak og vi trenger flere bedrifter!

Ordningen hadde sin oppstart i 2015 og har hittil utdannet flere dyktige medarbeidere til VA-Norge. Vår ambisjon er at ordningen skal kunne tilføre norsk vannbransje mange flere dyktige kollegaer også i årene som kommer.

Hva er traineeVANN?

traineeVANN er en nasjonal vannfaglig traineeordning som bidrar til økt rekruttering og kompetanse til vannbransjen. Hensikten er å friste unge nyutdannede til å gjøre karriere i bransjen og være med å løse de utfordringene som ligger foran oss, ved å gi dem en kickstart der de får sanke erfaringer fra virksomheter over en toårsperiode. 

Vanntraineen blir gjennom de to årene sendt ut til tre forskjellige virksomheter, med hver modul på 8 måneder. Her vil man kunne få innsikt og jobbe med varierte, spennende og engasjerende arbeidsoppgaver. Bedrift og trainee avklarer arbeidsoppgaver seg imellom, basert på kandidatens fagkunnskap og bedriftens behov. Oppgavene kan være så mangt -  en vanntrainee er kjent for å brette opp ermene og ta tak i utfordringer. 

Vi trenger din bedrift!

Antallet traineer ved hvert opptak avhenger av hvor mange bedrifter som er med. Nytt av året er at modulene er utvidet fra seks til åtte måneder, etter ønske fra medlemsbedriftene. Bedrifter i traineeVANN-ordningen er med på å bidra til kunnskapsutvikling i bransjen, og får mye igjen. Medlemsbedriftene trekker frem  gode IT-kunnskaper, brennende engasjement og høy gjennomføringsevne som verdier en trainee typisk tilfører bedriften.

traineeVANN er etablert i flere regioner i Norge: Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Aust-Agder, Trøndelag, Hordaland og fra i år Finnmark! Vi trenger å styrke alle regionene skal vi kunne tilby plasser ved neste års opptak. 

traineeVANN er attraktivt blant nyutdannede!

Vi har de seneste årene sett en økt interesse for traineeutdanningen blant nyutdannede. Det stadig høyere søkertallet viser at mange foretrekker å prøve seg som trainee før man lander i fast stilling. traineeVANN er en gyllen måte for nyutdannede å få prøvd seg i vannbransjen, i tillegg til at det er en god arena for rekruttering etter endt traineeperiode for medlemsbedriftene. 

Ta kontakt!

Lurer du på mer rundt traineeVANN? Ta kontakt med Ragnhild Ekerholt for en uforpliktende prat. 

 

Utskrift

Web Analytics